Kuinka Käyttää Hiuskoristetta Juhlamekon Kanssa?

Hiuskoristeet ovat näyttävä lisä juhlapukeutumiseen. Rohkea pukeutuja lisää juhlatyyliinsä suuren lierihatun, siron diadeemin, trendikkään hiuspannan tai lattarityylisen koristekukan. Pääkoristeita ei kannata pelätä, sillä ne ovat kautta aikojan tuoneet tyylikkään lisäripauksen näyttävyyttä juhlapukeutumiseen ja sopivat kaikille. Lisäksi ne ovat myös hyödyllisiä kesähelteellä auringolta suojaamassa ja tuulisena päivänä hiuksia kesyttämässä. Kerromme tässä jutussa parhaat vinkit pääkoristeiden käyttöön.

Wedding Makeup Mistakes

  1. Näyttävä lierihattu sopii kesäisiin puutarhajuhliin upean hihattoman juhlamekon pariksi. Suurilierinen hattu on paras tapa herättää huomiota kesän juhlissa. Leveälieriset hatut ovat tuttu näky esimerkiksi eurooppalaisissa hoveissa, mutta niiden hienostuneisuutta ei suinkaan kannata pelätä. Yksinkertainen yksivärinen kesämekko näyttää välittömästi paremmalta, kun siihen yhdistää kauniin lierihatun. Kovin virallisessa juhlassa hatun käyttö on rajatumpaa kuin rennoissa pirskeissä. Etiketin mukaan hattua pidetään päässä läpi juhlan eli sitä ei riisuta syödessä. Tämä kannattaa ottaa huomioon hatun mallin valinnassa. Hattu voi olla tyyliltään jopa humoristinen jos juhlatyylistä halua tehdä leikkisän. Olkihattukin voi sopia juhliin jos päällä on tyyliin sopiva kevyt pellavamekko tai esimeriksi hellepäivänä ihon kauniisti paljastava satiininen slip on mekko. Pillerihattu kasvojen eteen tulevalla harsolla on klassinen valinta, joka sopii vintagehenkisten juhlamekkojen pariksi.
  1. Siro diadeemi sopii naiselliseen juhlamekkoon. Elegantit iltapuvut saavat näyttävyyttä, kun niihin yhdistää siron diadeemin. Tiaaramalliset diadeemit sopivat esimerkiksi häiden morsiamen päälle, mutta värikkäillä diadeemeillä voi koristaa tavallisempaakin juhlatyyliä. Käsityönä tehdyt diadeemit ovat persoonallisen juhlapukeutujan valinta ja sopivat etenkin boheemiin keijukaistyyliin pukeutuvalle. Vanhan ajan näyttäviä lainekampauksia suuret diadeemit myös imartelevat aivan erityisesti. Inspiraatiota voi etsiä esimerkiksi Hedy Lamarilta, jonka tähtikoristellut pääkoristeet ovat jääneet muodin historiaan. Diadeemiä kannattaa sovittaa huolella ennen juhlaa, sillä huonosti päässä istuvasta ja epämukavasta diadeemistä on enemmän haittaa kuin hyötyä juhlissa.
  1. Suuri hiuspanta sopii viimeisen päälle trendikkäiden juhlamekkojen kanssa. Hiuspannat ovat vuosikymmenien ajan tulleet ja menneet muodista tietyin väliajoin, mutta uutta on se, että hiuspannat ovat ottaneet jalansijaa myös juhlapukeutumisessa. Juhliin sopiva hiuspanta saa olla astetta isompi. Kiinnostavasta materiaalista ja koristekivistä tehdyt hiuspannat ovat trendikkään juhlijan ykkösvalinta. 50-luvun tyyliseen juhlamekkoon sopii paksumpi samettipanta ja puhvihihaisen trendimekon kanssa koristeellinen panta tai turbaanimallinen edestä solmittu satiinipanta näyttävät upeilta. JJ’s House tarjoaa inspiraatiota siihen, miten hiuspantoja voi käyttää eri juhlissa. Hiuspannan kanssa hiukset kannattaa jättää auki ja hiukset kannattaa suoristaa mahdollisimman paljon ajankohtaisen trendilookin saavuttamiseksi.
  1. Kukkakoristeet tuovat ripauksen boheemia lattaritunnelmaa näyttäviin juhlamekkoihin. Kukapa ei rakastaisi kukkia kampauksissa ja juhlissa? Parhaimmillaan ne näyttävät eleganteilta, tuovat tyyliin maanläheisyyttä ja saavat yksinkertaiseenkin kampaukseen näyttävyyttä. Aitoa kukkaa kannattaa kokeilla jos keinomateriaalista tehty kukkakoriste ei innosta. Hiuksiin kiinnitettävä kukkalaite on yllättävän helppo, kunhan se on kiinnitetty päähän hyvin. Lattarihenkinen polvista alaspäin levenevä mekko lähes huutaa parikseen suurta punaista tai valkoista kukkakoristetta. Cocktailmekon pariksi sen sijaan sopii pienempi kukkalaite tai vaikkapa kiharoiden sekaan ripotellut yksittäiset kukat. Persoonalliset kokeilut ovat plussaa, sillä kukkakoristeita on perinteisesti käytetty lähinnä nutturakampauksien koristeina, vaikka ne sopivat lähes mihin tahansa kampaukseen ja tyyliin.
  1. Hiuspinnit sopivat minimalistiseen juhlatyyliin. Metalliset yksinkertaista muotokieltä noudattelevat hiuspinnit sopivat minimalististen juhlamekkojen pariksi. Niillä voi lisätä graafista muotokieltä myös hiuksiin. Hiuspinneillä voi koristella oikeastaan minkä tahansa kampauksen persoonallisesti.

Pääkoristeen valitsemisessa kannattaa kiinnittää huomiota erityisesti juhlamekon tyyliin, pääkoristeen mukavuuteen ja sen käytännöllisyyteen. Omaa persoonallisuutta voi korostaa päähineellä  helposti.

Muhammad Aamir
Muhammad Aamir is an avid learner and online marketing consulting. Including guest blogger, and link building. Social Profiles: Twitter, Facebook, Google Plus Contact: muhammadaamir2013@gmail.com